dimecres, 20 de novembre del 2013

LA CANÇÓ D'ARUAL



Les fletxes dels sageters, foc i verí, van travessar les armadures dels cavallers. Els núvols negres segrestaren la llum. Crits, llàgrimes i sang. Precs, ràbia i dolor. Corbs i voltors esmolant-se les urpes. Genets infernals assedegats de mort. Espases trencades. Batalla decidida...

Arual, ànima blanca i cor d’escorpí, alça l’espasa i resa perquè els dimonis no tomben la torre i els espectres no escampen la nit. Una nit sense lluna ni estreles ni ara ni després. Una nit que devorarà les criatures d’aura de seda i mirada serena. Però Arual continuarà dreta i somriurà als crits de la por. No hi ha fletxa que l’aborrone  ni diable que li arrossegue un genoll a terra.

I quan Poplar trenque les cadenes d’Amarion, tornarà a lloms d’un drac alat i derrotarà la nit. I els corbs i els voltors cediran el cel a estels i coloms. I callaran els crits, s’endolciran les llàgrimes i de la sang naixeran jardins de roses. I no hi haurà dia sense música, poble sense rialla i copa sense vi. I la màgia que va sorgir del calze d’Arual alçarà la bandera del nou regne. I quan neve a les muntanyes, un lleó i un carranc heretaran la corona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada