diumenge, 22 de novembre del 2015

Presentació de 'A boca de canó'

La llibreria Bernat Fenollar del bon amic Valentín, al barri de Russafa, ha acollit la presentació de la meua nova novel·la 'A boca de canó'. Amb aquest acte hem culminat un procés literari que va començar en setembre de 2012, quan vaig escriure les primeres línies del llibre al pis que tenia llogat a Almoradí, on la Conselleria em va enviar dos cursos. Durant aquell temps, mentre les meues filles es criaven sense pare i la meua dona vivia en primera persona el drama de l'ERO, primer, i,després, el tancament d'RTVV;  jo, en la solitud de la Vega Baixa, escrivia una història protagonitzada per una jove futbolista anomenada Vera i el seu entrenador, Àngel. Uns mesos després d'acabar la versió definitiva, octubre de 2014, Josep Gregori, director de Bromera, em va telefonar per anunciar-me que l'editorial em publicaria la novel·la. Almenys tot el temps que havia estat sense la meua família tenia la seua recompensa.


L'escriptor i amic Andreu Sevillà ha sigut el presentador l'acte i ha tingut paraules molt generoses tant per a la novel·la, com per a la meua persona. Durant la meua intervenció he tractat de desvetlar alguns dels secrets que s'amaguen entre les pàgines de 'A boca de canó'. En especial he volgut deixar clar que, tot i que el futbol és l'eix fonamental de la novel·la, no és un llibre que únicament puga interessar als amants de l'esport del baló. No, en absolut. Es tracta d'una història en la qual trobarem, principalment, a dos persones que tracten de superar els obstacles de la vida, unes vegades amb més encert que altres.

En definitiva, moltes gràcies a tots els que ens heu volgut acompanyar en aquesta nova aventura literària. I als que no heu pogut vindre, no passa res, aniveu-vos a llegir el llibre i ja veureu com no vos decebrà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada